Referenties

In de afgelopen jaren heb ik heel wat interessante projecten mogen doen.
Hieronder staan een paar impressies van projecten. Daarnaast staan er een aantal referenties van mensen met wie ik heb samengewerkt.

Franklin Schmetz
Directeur - De Schakel B.V.

Het vermogen om Out of the Box te denken

Ik heb Joost in de loop der jaren leren kennen als een betrouwbare en deskundige HR professional, die het vermogen heeft om ‘out of the box’ te denken.  Joost staat open voor innovaties en heeft vanuit zijn HR rol een wezenlijke bijdrage in de doorontwikkeling van organisaties en afdelingen. Daarnaast is het gewoon een prettig mens.

Rindert Kroos
HR Director - Bosch Security Systems BV

Great knowledge of HR

Joost is a dedicated HR Manager who I have learned to know as someone who has a great knowledge of HR but also never loses the total view regarding the need of the business. Next to that Joost is an intelligent person who always goes a layer deeper to get the best result. As manager he is always in front of his team and gives his team the freedom to explore and to take own responsibility of their work and actions. As a person Joost is easy approachable and can act on every level of an organization.

Jean Peters
Organisatie voor Individuele Coaching en Teamcoaching

Gedreven Professional

Ik heb Joost leren kennen als een zeer gedreven HR professional. Hij heeft altijd de juiste belangen en verhoudingen in beeld en weet op de juiste wijze, met een menselijke aanpak, de juiste beslissingen hierin te nemen. Hij staat open voor het niet gebaande pad en zoekt zijn grenzen constant op zonder hierbij anderen in het gedrang te brengen. Ik wens Joost dan ook toe dat hij vooral zichzelf blijft en het vak op een gelijkwaardige wijze blijft uitoefenen.

Rebekka Winne
A young HR Professional

Positieve en daadkrachtige HR-manager

Joost was tijdens mijn afstudeerstage binnen DocMorris mijn stage- en scriptiebegeleider. Tijdens deze periode heb ik altijd kunnen bouwen op zijn expertise en kennis binnen het HR-vakgebied, dat heeft bijgedragen aan het met succes voltooien van mijn afstudeerscriptie en verdere ontwikkeling. Ik heb Joost leren kennen als een gedreven, positieve en daadkrachtige HR-manager met een duidelijke en heldere visie op de te behalen doelen binnen de organisatie en tevens kritische blik op mijn afstudeeronderzoek.

Terug naar de kern
Senior Professionals

Eerst in de helikopter, dan terug naar de kern

Een aantal senior-professionals geholpen bij het overwinnen van crises-situaties. Hen geholpen bij het maken van échte, essentiële keuzes voor zichzelf en voor hun organisaties.

Stuk voor stuk mooie mensen en hen dat mooie weer helpen ont-dekken.

Inge Bloemen
HR Director - Pure Ingredients

Duits-Nederlands Management Team samen gebracht

Ik heb Joost ervaren als een deskundige professional die ons (in december 2018 samengesteld) managementteam het afgelopen half jaar op bevlogen wijze heeft begeleid bij de vraag: “hoe worden wij een team?” Hij heeft met zijn kennis en ervaring op het gebied van Nederlandse en Duitse bedrijfsvoering, cultuurverschillen en teamvorming en samenwerking draagvlak weten te creëren aan beide kanten van de grens en heeft de aandacht voor verschillen weten om te buigen in aandacht voor verbindingen. Een kracht die niet voor iedereen is weggelegd. Ik heb zeer prettig met Joost samengewerkt, hem als een waardevolle sparringpartner ervaren en ondanks dat ik nu over een afgerond project praat, zeker niet over een definitief einde van de samenwerking.

Franc van der Linden
Directeur - Hanssen Footcare

Samen van hoe het was naar hoe het moest zijn

Hanssen Footcare moest de transitie maken van een product georiënteerde naar een markt georiënteerde organisatie. Op een deskundige maar vooral pragmatische wijze hebben we vorm kunnen geven aan de nieuwe koers en de inrichting van de nieuwe organisatie alsook de snelheid waarmee dit dient te gebeuren. Bijzonder waardevol bij Joost heb ik de 100% betrokkenheid ervaren (altijd dichtbij maar nooit voor je voeten) en de mate waarin hij complexe vraagstukken weet te versimpelen zodat je weer de volgende stap in het vernieuwingsproces kunt maken. Het succes van de nieuwe koers is volledig afhankelijk van de slagvaardigheid van je mensen die hieraan doelgericht uitvoering moeten geven. Joost weet het menselijk potentieel volledig te benutten en resultaatgericht te stroomlijnen. Met de juiste koers, een nieuwe inrichting gaat Hanssen Footcare met de goede snelheid de toekomst in.

Joost, dank en we zien elkaar weer!

William Scheffer
Facility Manager

Eyeopener

Onze eerste kennismaking was een eyeopener. Joost wist in 1 gesprek de vinger op de zere plek te leggen en heeft mij meteen aan het denken gekregen over mijn carrière en de richting die ik daaraan kon en wou geven. Een jaar later heeft dit geresulteerd in een ommezwaai waarbij Joost weer betrokken was. Bedankt voor de adviezen en mogelijkheden!

Arbeidsvoorwaardenpakket
SAP Consultantants

Voor iedereen arbeidsvoorwaarden op maat

Voor een prijs winnende en sterk groeiende SAP-consultancy club heb ik een concurrerend en betaalbaar modulair arbeidsvoorwaardenpakket ontwikkeld. De internationale medewerkers kunnen daarmee hun beloning op gelijke waarde maar op individuele maat samenstellen. Bijpassende dienstverleners gezocht zodat de medewerkers niet alleen beloond worden door middel van geld en tijd, maar ook door faciliteiten. Elk van de medewerkers in de ogen gekeken en hen geholpen bij het maken van de keuzes die bij hen passen. Complexe materie met een transparant resultaat.