Headerbeeld JoostHack Over Joost

Over Joost Hack

De kennis die ik in de loop der jaren heb vergaard, kent zijn oorsprong in het HR vak en in de Bedrijfskunde. Kennis is zeer waardevol, maar ze veroudert steeds sneller. Daarom is iets dat ik al van mijn ouders heb geleerd, misschien wel het belangrijkste:

“respecteer de ander en gebruik je hersens!”

Goed luisteren, goed nadenken en dan met een pragmatische oplossing komen. Dat is wat ik kan, dat is wat ik leuk vind, dat is wat ik doe. Mijn nieuwsgierigheid naar de zienswijze van anderen en mijn empathie dragen er aan bij dat ik vertrouwen en draagvlak weet te creëren. Daarmee kom je vervolgens verder.

Een paar uitdrukkingen die je uit mijn mond mag verwachten zijn o.a. “Hard on issues, fair on people” en “Elk voordeel heeft zijn nadeel” (en andersom).

Ik laat me graag leiden door tegenstellingen in bijvoorbeeld opties en belangen. Ze stellen je in staat herleidbare en herkenbare keuzes te maken in het brede, lang niet altijd grijze gebied dat daar tussen ligt.

Over balans uit tegengestelden gesproken: naast hard werken, mag ik graag bourgondisch ontspannen met vrienden of helemaal los gaan achter mijn drumstel. Bovenstaande foto geeft een indruk van mijn “werkplek” op een zomerse zaterdagavond.

Joost Hack HR-Projecten & Interim Management verzorgt, Project Management, Interim Management en begeleiding bij Organisatie Ontwikkeling.

Wil je meer weten over de diensten die ik verleen? Klik dan op één van de beelden hieronder.

Veranderingen lenen zich bij uitstek voor een projectmatige aanpak waarbij het gewenste doel vooraf wordt vastgesteld. Lineaire projecten of agile / scrum projecten, ik ken de weg…
Goed luisteren, snel begrijpen, een structuur aanbrengen en dan de handjes uit de mouwen. Iets wat ik graag doe en ook goed kan. Tijdelijke aanwezigheid met blijvende invloed…
Ik voeg kennis toe en mijn blik van buiten af helpt het verantwoordelijke management zich opnieuw te verbazen over ingesleten patronen en blinde vlekken…

EEN HR PROJECT, EEN KLUS VOOR EEN INTERIM MANAGER OF HULP NODIG MET DE ONTWIKKELING VAN JE ORGANISATIE?